Obľúbené príspevky

29 marca 2015

Maľované tričko Kvetné

Tak. A je to tu. Víkend doma. No, však čo už v takomto divnom počasí. Rodina má poobednú "siestu". Mohla by som aspoň zvesiť a poukladať prádlo zo sušiakov. Alebo uložiť kabáty na letný spánok. Alebo aspoň umyť riad poobede. A to nehovorím o predveľkonočnom upratovaní. Ani do toho sa mi nechce. To by sa vlastne asi dnes ani nemalo. Veď je Kvetná nedeľa!

A preto dnes len malý príspevoček o tričku, ktoré rozkvitlo kvetne a jeho meno jeeeeeee Martinko Klingáč. Nieeeeee, žiadny Martinko ani Klingáč. Kvetné. Volá sa Kvetné.



Jasné, Mário? Už ho konečne môžete volať po mene: "Berieš si von Kvetné?", "Mohla by si si to Kvetné niekam odpratať?", "Daj prať aj Kvetné"...A dnešná ospalá a sychravá nedeľa je jeho krstným dňom.


Prosím pekne, berte do úvahy, že toto je fotka ilustračná. Originál môžete vidieť na novej majiteľke, ak ho teda nosí a ak ju teda stretnete.  


Kvetné je maľované klasickými farbami na textil. Presnejšie tmavý textil. Ešte presnejšie je maľované "ako mi slina na jazyk do ruky priniesla". Bez nákresu, prípravy. Len ja a tričko. No a ešte tie farby a štetce a...pár večerov. Tak nech sa páči.



Pohodovú Kvetnú nedeľu, priatelia.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára